detoks

Ovo je jedna od onih knjiga koju svatko treba imati u svojoj kućnoj biblioteci o zdravlju. Živimo brzim tempom u vremenu u kojem smo izloženi različitim pritiscima - tijelo nam je prezasićeno hranom, um informacijama, a emocije sve češće dobivaju negativan predznak.

Zato je potrebno, s vremena na vrijeme, očistiti se od svega lošeg što se nakupi u nama. Čišćenje od toksina na svima razinama – fizičkoj, mentalnoj, duhovnoj i emotivnoj – jedini je put do zdravlja.

" S Detoksom ćete, s osmijehom na licu, spoznati lakoću življenja
– bez tereta loših misli i umornog tijela "

Knjiga Detoks – za čisto tijelo i um Mary Novosel, autorice jedinstvenog i uspješnog priručnika Prirodno lijepa, nudi raznovrsne savjete o detoksikaciji i praktične recepte kojima ćemo, bilo da smo zaposleni ili ne, na najbolji način ukloniti toksine iz organizma.

Na svoj šarmantan način Mary je, uz brojne recepte i preporuke, u ovaj nezaobilazan priručnik o detoksikaciji uključila i niz zanimljivih podataka o ljekovitom bilju, vodi, hrani, glini, saunama i masažama te navela cijeli niz imunostimulatora i detoksikatora, a sve u cilju dobre edukacije koja je neophodna svakome od nas.

Naučite: - Kako se boriti sa fizičkim toksinima - Kako se nositi s mentalnim i emotivnim toksinima - Svakodnevne male detoksikacije i dodatke prehrani.

 

MaryO AUTORICI
Mary Novosel je po zanimanju novinarka i aromaterapeutkinja što je čini idealnom spisateljicom u domeni lifestyle tematike. Do sada su joj objavljene četiri knjige: humoristični roman Ide ko putar te tri zapažena praktična priručnika iz područja prirodne kozmetike, zdrave kuhinje i načina života koji je u skladu s duhom i tijelom pod nazivom Prirodno lijepa, S placa na lice i Detoks – za čisto tijelo i um. Autorica spretno spaja karijeru spisateljice, novinarke i PR menadžerice sa karijerom poduzetnice. Suvlasnica je tvrtke za proizvodnju prirodne kozmetike Total Natural (www.total-natural.hr) gdje u svom pogonu svakodnevno osmišljava nove proizvode i radionice prirodne kozmetike za žene koje vole i rado koriste prirodne pripravke i metode za ljepotu, zdravlje i dobro raspoloženje.