s placa na lice

Misao vodilja priručnika "S placa na lice", autorice Mary Novosel koji sadrži savjete i recepte sa svježim voćem i povrćem za njegu i zdravlje tvoga tijela je -"Ne stavljaj na lice ono što ne možeš pojesti!". U priručniku je pojašnjeno kako se svaka namirnica može iskoristiti za uljepšavanje, ali i kako od nje spremiti ukusan i zdrav obrok.

 

" Ne stavljaj na lice ono što ne možeš pojesti "


Priručnik "S placa na lice" objedinio je više od 60 namirnica te 300 savjeta i recepata sa svježim voćem i povrćem za njegu i zdravlje tijela. Ideja vodilja je "jestiva kozmetika" ili - ne stavljaj na lice ono što ne možeš i pojesti. U priručniku je svaka namirnica obrađena na način da se ukratko pojasne njene osnovne karakteristike, zatim se za svaku namirnicu može pronaći nekoliko recepata za ljepotu te nekoliko recepata za pripremu obroka koji su, također, u službi ljepote. Jestiva kozmetika sve je zastupljenija u svjetskim new age tretmanima i časopisima, a odnedavno je i kod nas pronašla sve više zaljubljenika.

Autorica priručnika, Mary Novosel, po zanimanju je novinarka i aromaterapeutkinja. Za prirodnu kozmetiku zainteresirala se prije nekoliko godina kada je i napisala prvi priručnik u nas za izradu prirodne kozmetike. Priručnik se može kupiti na svakom kiosku.

 

 

MaryO AUTORICI
Mary Novosel je po zanimanju novinarka i aromaterapeutkinja što je čini idealnom spisateljicom u domeni lifestyle tematike. Do sada su joj objavljene četiri knjige: humoristični roman Ide ko putar te tri zapažena praktična priručnika iz područja prirodne kozmetike, zdrave kuhinje i načina života koji je u skladu s duhom i tijelom pod nazivom Prirodno lijepa, S placa na lice i Detoks – za čisto tijelo i um. Autorica spretno spaja karijeru spisateljice, novinarke i PR menadžerice sa karijerom poduzetnice. Suvlasnica je tvrtke za proizvodnju prirodne kozmetike Total Natural (www.total-natural.hr) gdje u svom pogonu svakodnevno osmišljava nove proizvode i radionice prirodne kozmetike za žene koje vole i rado koriste prirodne pripravke i metode za ljepotu, zdravlje i dobro raspoloženje.